Muž ušiel z liečebného ústavu a nahý sa vlámal do bytu vo Svite

06.06.2008 Poprad

Svit 6. júna (TASR) - Dvojnásobný šok zažila majiteľka bytu na druhom poschodí jedného z obytných domov vo Svite, do ktorého sa v noci vlámal zlodej. Bol totiž nahý.
Ženu i jej maloletého syna vlamač napadol. Začala sa brániť a krikom privolala susedov, takže naháč ušiel. Nadránom ho našla polícia a privolala záchranárov zo stanice záchrannej zdravotnej služby v Poprade.
\"Ošetrili sme pacienta s dekompenzovaným psychickým stavom, \" stručne okomentovala situáciu zasahujúca lekárka Silvia Zemková z Emergency Medical Service. Posádka následne previezla pacienta na psychiatrické oddelenie Všeobecnej nemocnice s poliklinikou v Levoči.
Vlamačom v \"Adamovom rúchu\" bol 38-ročný muž z okresu Žilina, ktorý bol do utorka 3. júna hospitalizovaný v odbornom liečebnom ústave vo Vysokých Tatrách. V noci ústav opustil a po nezvestnom bolo vyhlásené pátranie. Ďalšiu noc asi o 01.00 hod. vyliezol na druhé poschodie obytného domu vo Svite, vyrazil balkónové dvere a fyzicky napadol majiteľku bytu a jej maloletého syna.
 

Vyberte región